Bulgarian (BG)English (UK)
cci sabitieУважаеми спонсори, партньори, изложители и посетители на Фестивала на виното и културното наследство АВГУСТИАДА 2016,
 
Благодарим Ви за съдействието за реализирането на този уникален празник, който след пет издания се утвърди като знаково събитие в културния и туристическия календар на Стара Загора и вече има национална и международна известност.
 
Медийното отразяване на фестивала беше изключително разнообразно и богато, вкл. в националните медии, което също е доказателство за нарасналия интерес към него. Обобщена информация за АВГУСТИАДА 2016, с богат снимков и видео материал можете да намерите във www.avgustiada.com и www.facebook.com/Avgustiada, които продължават да се попълват. Там ще намерите също и информация, снимки и видео за предишните издания.
 
Изпращаме Ви анкета за оценка и препоръки за АВГУСТИАДА 2016. Предварително благодарим за ангажираното отношение към темата, с което ще помогнете следващото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада да се доближи по-пълно до Вашите очаквания.
 
Моля изпратете попълнената анкета на имейл адрес: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
 
Очакваме да се срещнем отново на АВГУСТИАДА 2017!
 
ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Organizers

карта