Bulgarian (BG)English (UK)
cci sabitieУважаеми спонсори, партньори, изложители и посетители на Фестивала на виното и културното наследство АВГУСТИАДА 2016,
 
Благодарим Ви за съдействието за реализирането на този уникален празник, който след пет издания се утвърди като знаково събитие в културния и туристическия календар на Стара Загора и вече има национална и международна известност.
 
Медийното отразяване на фестивала беше изключително разнообразно и богато, вкл. в националните медии, което също е доказателство за нарасналия интерес към него. Обобщена информация за АВГУСТИАДА 2016, с богат снимков и видео материал можете да намерите във www.avgustiada.com и www.facebook.com/Avgustiada, които продължават да се попълват. Там ще намерите също и информация, снимки и видео за предишните издания.
 
Изпращаме Ви анкета за оценка и препоръки за АВГУСТИАДА 2016. Предварително благодарим за ангажираното отношение към темата, с което ще помогнете следващото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада да се доближи по-пълно до Вашите очаквания.
 
Моля изпратете попълнената анкета на имейл адрес: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
 
Очакваме да се срещнем отново на АВГУСТИАДА 2017!
 
ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Organizers

карта

International Partners

partn meg

Partners and Sponsors

карта

Media Partners
partn meg