Bulgarian (BG)English (UK)

Презентация на Августада пред съвместна конференция на Регионалните академични центрове на Сливен и Стара Загора

konf5Регионалните академични центрове на Сливен и Стара Загора организираха съвместна конференция на тема КУЛТУРА, МУЗЕИ И РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ НА СЛИВЕНСКИ, СТАРОЗАГОРСКИ И ЯМБОЛСКИ РЕГИОНИ. Конференцията се проведе в зала Май на община Сливен с подкрепата и с участието на кмета общината Кольо Милев.

Read more: Презентация на Августада...

Вино розе на Шато Коларово е носител на приза Златна Августиада 2013

Олег Стоилов, председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, връчва приза Златна Августиада на Шато Коларово Вино розе на Шато Коларово събра най-много от гласовете на посетителите на Фестивала на виното и културното наследство Августиада в Стара Загора и спечели приза Златна Августиада.

Read more: Вино розе на Шато Коларово...

BETTERHALF PARADISE е носител на приза Златна Августиада 2014

Олег Стоилов, председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, връчва приза Златна Августиада на винарна BETTERHALF за виното BETTERHALF PARADISEВиното BETTERHALF PARADISE на бутиковата изба на Николай Далаков събра най-много адмирации от посетителите на Фестивала на виното и културното наследство Августиада и спечели правото да носи знака Златна Августиада 2014. Наградата беше връчена от Олег Стоилов - председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Read more: BETTERHALF PARADISE е...

Le Voyage на Катаржина Естейт e носител на приза Златна Августиада 2012

avgustiada katarzhina estateС първа награда беше отличено чречвеното вино Le Voyage на Катаржина Естейт. Почетният знак връчи председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов. Получи го Стефан Ангелов - представител на Катаржина Естейт за Южна България.

Read more: Le Voyage на Катаржина...

ORGANAZERS

карта

PARTNERS AND SPONSORS

карта

MEDIA PARTNERS
partn meg