Bulgarian (BG)English (UK)

Български колбаси и деликатеси "ВЕЛИКО"

veliko2019Български колбаси и деликатеси "ВЕЛИКО" от с.Козлодуйци,Добрич

Автентични колбаси с подбрано месо и изключително ароматни български подправки.

- Суджук
- Луканка
- Петрохан
- Саздърма
И един традиционен,български деликатес...сланина :)
6-8 септември #Етъра #Августиада 2019

 

Libera Estate

liberia2019Libera Estate е нов проект на винената карта на България. За пръв път вина с марката Либера се винифицират през 2013 година като се залага на предимно местни и малко международни сортове.

Лозята на Либера естейт наброяват повече от 350 дка в землището на селата Хотово, Лозеница и Зорница. Намират се на 9 км. от Сандански и на 6 км. от Мелник в район, който е пропит с много история и вино. Долината на река Струма е изключително интересен тероар, характерен с мека зима и горещо лято, а планините, които ни обгръщат са важен фактор и също обуславят характера на нашите вина.
Когато говорим за прословутите вина от Мелнишкия район, няма как да не споменем местните сортове, които можем да срещнем само и единствено тук – Мелник 55, Широка Мелнишка лоза, Мелник 82 и Сандански мискет. Те са и ще бъдат водещ мотив във вината на Либера естейт.

6-8 септември #Етъра #Августиада

Moldova Wine & Chocolate

moldova2019Moldova Wine & Chocolate представя качеството на Молдова на най-високо ниво! Не ги пропускайте на Августиада 2019!
Chateau Purcari е първата винарна в Бесарабия, от 1827г. Към днешна дата вината Purcari са натрупали около 300 медали на най-важните международни състезания. Първият златен медал е получен през 1847г. Те се сервирани на трапезата на цар Николай II, крал Джордж V и кралица Виктория от Великобритания.

Bardar - През 1929 г. немският предприемач Мюлер полага основите на днешната винарска изба Бардар, изграждайки малка дестилерия в общината БАРДАР. Още през 1940 г. малката дестилерия се е превърнала в истинска фабрика за производство на дестилати и вина. В момента винарната „Бардар“ е в ТОП 3 производители на дестилати (коняк) в Република Молдова.

Fruvit - сливи, кайсии и сушени ябълки в черен и бял шоколад. Използваният шоколад е от производителя Puratos, плодовете се избират и селектират ръчно, използват се машини от последно поколение от италиански произход.

6-8 #Етъра #Августиада 2019

REALITY bio wine

reality2019REALITY bio wine e бързо просперираща марка вина и винарски продукти от изцяло ORGANIC съставки,БИО или в процес на БИОсертификация.

Натурално Малиново, Натурално Черешово, Череша с Мерло и Малина с Мавруд, а вече и Арония с Мавруд - общото при всички тях е, че освен че са произведени изцяло от биосертифицирани суровини - плодове и грозде - са харесвани и търсени от хора с изтънчен вкус. Правят се в малки партиди, подготвени с много внимание и любов. Изключително подходящи като мил подарък, за споделяне с близки и скъпи хора или просто за един страхотен завършек на деня!

6-8 септември #Етъра #Августиада 2019

Organizers

карта