Bulgarian (BG)English (UK)

220926175707avgustiada

Над 2000 посетители на 10-ото юбилейно издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада

Събитието, което събра представители на 35 изби и производители на храни в Стара Загора, беше открито от министъра на туризма Илин Димитров

С много настроение премина 10-ото юбилейно издание на Фестивал на виното и културното наследство Августиада, организиран от Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора. Античната улица в центъра на града събра най-добрите производители на вино и храни от Балканите.

Read more: Над 2000 посетители на...

img 8169

Община Стара Загора посрещна делегация от Чорлу, Турция

Община Стара Загора посрещна делегация от турската община Чорлу, водена от кмета Ахмет Саръкурт и президента на Търговско-индустриалната камара Изет Волкан. Те бяха приветствани от зам.-кметовете Иванка Сотирова, Красимира Чахова и Милена Желева, както и директора на Дирекция Инвестиции и европейски програми Георги Симеонов.

Read more: Община Стара Загора...

x3 02623

Започна Фестивалът на виното и културното наследство Августиада

На Античната улица в Стара Загора беше открито 10-ото издание на Фестивал на виното и културното наследство Августиада. Тридневният форум събира представители от 35 изби и производители на храни. Почитателите на виното ще имат възможността да опитат 250 селектирани вина.

Read more: Започна Фестивалът на...

Organizers

карта