Bulgarian (BG)English (UK)

Избор на Царица на Августиада 2021

 

Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора, за десети юбилеен път организират Фестивал на виното и културното наследство Августиада, който ще се проведе на открито, на Античната улица Августа Траяна в Стара Загора от 24 до 26 септември 2021 г.

Традиционно в рамките на събитието ще се избере Царицата на Августиада 2021, като посланик на Фестивала. Тя ще получи оригинална корона и заедно с двете подгласнички парични и предметни награди. Всички участнички в конкурса получават подаръци, осигурени от организаторите и спонсорите. Модна агенция Ивет Фешън отново е официален партньор в конкурса и предоставя специална награда.

Организаторите отправят покана за участие в надпреварата към момичетата и младите жени от община Стара Загора, които имат навършени 16 години. Претендентките трябва да предоставят кратка информация за себе си, 2 снимки в цял ръст и 1 портретна – с близък план на лицето.

Записването за участие е от 5 август до 10 септември 2021 г. в офисите на Търговско-промишлена палата – Стара Загора, ул. „Г. С. Раковски” 66 и в Обществен дарителски фонд Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев” 14, в работни дни от 10:00 до 17:00 ч., или на имейл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Кастингът, на който ще се изберат претендентките, ще се проведе на 11 септември 2021 г. от 12:00 ч., в МОЛ ГАЛЕРИЯ (до Синема сити). Конкурсът ще се проведе на 24 септември 2021 г. от 20:30 ч. на открита сцена на Античната улица Августа Траяна.

 

Organizers

карта