Bulgarian (BG)English (UK)

12Конкурсът „Царица на Августиада“ е част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство „Августиада“, който се организира ежегодно през месец октомври от Търговско-промишлена палата и компания OINORAMA wineconsulting & businesssolutions, в партньорство с Община Стара Загора. За втора поредна година бе избрана Царица на Августиада като посланник на фестивала. Десет-членното жури с председател Галина Нифору реши короната да носи ученичката от ГПЧЕ „Ромен Ролан” Мартина Танева. Изработката и дизайнът на кралското украшение са дело на Славин Янакиев,изпълнителен директор на Прогрес АД . Като първа подгласнасничка на Царицата бе избрана 20-годишната Антоанета Танева, а втора подгласничка стана Берна Билен на 18 години.

Read more: Красивата Царица на...

1 6 1Както вече знаете, в шестото издание на Фестивала на виното и културното наследство АВГУСТИДА 2017, от 13 до 15 октомври т.г. в Регионален исторически музей Стара Загора и на други места в града, за втори път ще се проведе конкурса за избор на Царицата на Августиада, като посланик на фестивала. Първата Царица на Августиада Антония Дойчева и подгласничките й Антоанета Танева и Радка Антонова изпълниха своята мисия да популяризират фестивала и културно-историческото наследство на Стара Загора на туристически форуми и други събития. В тазгодишния конкурс има много нови елементи, които със сигурност ще повишат неговия престиж.

Read more: Нова информация за конкурса...

1avgustiada 17Предстои провеждането на шестия Фестивал на виното и културното наследство АВГУСТИАДА, който се организира от Търговско-промишлена палата Стара Загора и компания OINORAMA wineconsulting & businesssolutions, в партньорство с Община Стара Загора. Фестивалът ще се проведе от 13 до 15 октомври 2017 г. Той е част от програмата за Празника на града -  5 октомври.

За втора поредна година ще се проведе конкурс за избор на посланик на Фестивала - Царица на Августиада.

Приканваме ви да разпространите информация за конкурса сред млади жени и момичета

Read more: Kонкурс за избор на...

Organizers

карта

Partners and sponsors

карта