Bulgarian (BG)English (UK)

Финансови инструменти за растеж и иновации
Лектор: Илия Йовчев, проектен ръководител на Българска банка за развитие

Read more: Тематична конференция...

Червените вина спечелиха убедително одобрението на посетителите на първото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августида. Всеки от посетителите имаше възможност да опита от близо 200 вида вина и да гласува за своя фаворит.

С първа награда беше отличено чречвеното вино Le Voyage на Катаржина Естейт. Почетният знак връчи председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов. Получи го Стефан Ангелов - представител на Катаржина Естейт за Южна България.

На второ място остана виното Елементс Файър Карменер & Каберне Совиньон & Каберне Фран & Каладок 2011 на Домейн Бойар. Призът на дружеството поднесе Илия Йовчев, проектен мениджър на Българска банка за развитие на Таня Добрева, регионален търговски представител на Домейн Бояр.

Трето място беше присъдено на червено вино Черга на Домейн Менада. Почетният знак на Августиада връчи почетният консул на Италия в Стара Загора Марко Буццетти на Снежана Мутафчийска - главен технолог на Домей Менада.

Наградените вина получават правото да носят знака на Фестивала на виното и културното наследство Августида.

Августиада - 2012 - Стара Загора фестивал на виното и културното наследство награждаване Августиада - 2012 - Стара Загора фестивал на виното и културното наследство награждаване Августиада - 2012 - Стара Загора фестивал на виното и културното наследство награждаване Августиада - 2012 - Стара Загора фестивал на виното и културното наследство награждаване

 

Организатори

Община Стара ЗагораТърговско промишлена палата Стара Загора Oinorama

Read more: The winners of the first...

Фотографска изложба Пътешествие из Сардиния е експонирана в рамките на Фестивала на виното и културното наследство Августиада в Стара Загора. Тя е експонирана в Лапидариума в Регионален исторически музей. Изложбата се организира от Италианската търговска камара в България.

Експозицията е тематично разделена в 2 части. Нейната цел е да представи остров Сардиния през специфичния обектив на фотографа.

Read more: Пътешествие из Сардиния -...

Organizers

карта