Bulgarian (BG)English (UK)

Клип за промоция на българското вино с участие на Царицата на Августиада

 

Царица на Августиада 2020Клип за промоция на българското вино е заснет с участие на Царицата на Августиада 2020 Жанита Христова и подгласничката ѝ Преслава Дончева. Клипът е важен елемент от проект на Българската асоциация на производителите и износителите на вино за промотиране на българското вино, и по специално виното от Тракийската низина, в Китай, Япония и Южна Корея. Клипът е на английски език, със субтитри съответно на китайски, японски и корейски.

Read more: Клип за промоция на...

Посетителите определиха с тайно гласуване тазгодишните най-добри вина, представени на изложението Августиада 2020

avg2020 1Безапелационно на първо място беше отличено Syrah & Marcelane 2018 на Roxs Winery. Победителят получава правото да носи знака Златна Августида. Винарната Betterhalf се класира на второ място със Syrah&Malbec&Carmenere 2018, а трето място заслужи Малиново вино 2019 на Reality Bio Wines.

Фестивалът на виното и културното наследство Августиада събра за девети път ценителите на виното

Фестивалът на виното и културното наследство Августиада събра стотици ценители на еликсира в Стара Загора. Изложението се проведе за първи път на открито на Античната улица, заради въведените противоепидемични мерки срещу COVID-19. Организатори на Фестивала са Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора и с подкрепата на десетки фирми и организации.

Read more: Фестивалът на виното и...

Organizers

карта

INTERNATIONAL PARTNERS
partn meg

PARTNERS AND SPONSORS

карта

MEDIA PARTNERS
partn meg