Bulgarian (BG)English (UK)

Двете казанлъчанки станаха подгласнички на Царица Августиада 2018

 

medium 20181015 LTKYGLRISMM 1539603142На стилният конкурс, който се проведе в петък в известен търговски център в Стара Загора, 18-годишната Маргарита Лъчеазарова бе избрана за Царица Августиада 2018.

За нейни подгласнички 10 членното жури, сред които бе и Жени Калканджиева, определи двете казанлъчанки, участнички в конкурса – Цветелина Иванова и Мария Петрова.

Припомняме ви, че Цветелина стана Царица Роза през 2015 година, а сега е студентка в Тракийския университет в Стара Загора. Мария е само на 17 години и учи в ППМГ "Никола Обрешков" в Казанлък.

Казанлъшката царица роза, получи най-голямата подкрепа във фейсбук страницата на конкурса и стана "Царица Августиада на публиката". Над 2 300 харесвания събра снимката на казанлъшката красавица.

Цветелина бе и сред четирите фаворитки на Жени Калканджиева, които получиха предложение за работа в модна агенция „Визаж”.

„Това е голяма възможност, аз лично много харесвам и уважавам Жени Калканджиева, ще приема предложението й ако мога да се справя. Но в момента съм лице на старозагорска модна къща и паралелно с това съм 4 курс ветеринарна медицина и програмата ми е доста натоварена, така че фокусът ми е към образованието.”, споделя Цветелина пред kazanlak.com.

“Mога само да съм благодарна, защото както за Царица Роза, така и сега, не съм имaла амбиции в тази сфера, и често дори съм се възприемала като не толкова красива.”

"Искам да изкажа специални благодарности на приятелите и семейството ми, които ми вдъхват кураж да участвам в такива мероприятия. Също така и на всички хора, които ме подкрепиха, защото без тях нямаше да получа наградата Царица Августиада на публиката."

 

https://www.kazanlak.com/news-26760.html

снимки: Емил Енчев, БНР - Стара Загора

Organizers

карта

Partners and sponsors

карта