Bulgarian (BG)English (UK)

Последна информация за конкурса Царица на Августиада 2018

 

1Царица на Августиада 2Както вече знаете, седмото издание на Фестивала на виното и културното наследство АВГУСТИДА 2018 ще се проведе от 12 до 14 октомври т.г. в Регионален исторически музей Стара Загора и на други места в града.

На 12 октомври (петък), от 19:00 часа, на ниво 2 в Mall Galleria Стара Загора, под формата на специален спектакъл, ще се проведе конкурса за избор на Царица на Августиада, която ще бъде посланик на фестивала до следващата година.

20 претендентки бяха подбрани по време на кастинга, който се се проведе на 29 септември в Платинум клуб на Mall Galleriа. Всички те са чаровни, интелигентни и усмихнати - бъдещи лекари, юристи, ветеринарни лекари, учители, следователи, дизайнери, актриси и по време на кастинга категорично заявиха, че искат да останат в България и в Стара Загора.

Mall Galleria и тази година ще осигури паричните награди на победителките. Тоалетите на момичетата за конкурса ще бъдат осигурени от магазина на престижната модна къща „Юнона“ в Galleria Стара Загора, която ще награди момичетата, класирани на първите три места с актуални тоалети. За косите на момичетата ще се погрижат професионалистите от Салон Видал – Стара Загора, а за грима INDIGO-Beauty salon – Стара Загора.

Царицата на Августиада 2018 ще получи специално изработена за конкурса корона. Короната е уникат, а дизайнът и изработката са на Славин Янакиев, изп. директор на завод „Прогрес”. Тя ще бъде връчена от миналогодишната победителка Мартина Танева. Освен това победителката в конкурса ще получи професионална фото сесия и ще бъде корица на списание Zona bg за месец ноември.

Победителката в конкурса и нейните подгласнички ще участват в официалното откриване на фестивала. Царицата ще вземе участие в Гала вечерта и в награждаването на отличените вина. Ще представя Августиада и Стара Загора на туристически форуми и други събития през годината.

Всички участнички в конкурса ще получат награди, осигурени от търговските марки на Mall Galleria Golden rose, RKAcessories, Martinez perfume, Атлетик фитнес.

Претендентките за титлата вече усилено се подготвят за конкурса. През изминалата седмица те посетиха Регионален исторически музей – Стара Загора, една от най-добрите винарни в България - Мидалидаре Естейт и Аул Бага-тур. През цялото време за удобството и комфортния транспорт на момичетата се грижиха Форд Мото-Пфое. За всичко това ще бъде изработен филм, който ще се представи по време на финалния етап на конкурса, на 12 октомври от 19 часа на ниво 2 в Mall Galleria Стара Загора. Входът е свободен. В журито ще участват представители на организаторите, партньорите и спонсорите на АВГУСТИАДА и известната Жени Калканджиева.

Повече информация за фестивала можете да видите на www.avgustiada.com, а процеса за избора на Царицата на Августиада 2018 можете да следите във фейсбук на https://www.facebook.com/Avgustiada/

 

 

 

Organizers

карта

Partners and sponsors

карта